Действащ политик влиза във VIP Brother

Шоуто стартира с ден по-рано - на 15 септември
Обновена: 10 сеп 2013 14:02 | 9 сеп 2013 13:41, Александър Попов
11
Действащ политик влиза във VIP Brother
Далаклиев предпочита да участва в риалити, вместо на Световно. Снимка: Булфото

VIP Brother стартира ден по-рано - на 15 септември, с извънреден лайв в ефира на Нова тв. Водещият Ники Кънчев разкри профила на част от бъдещите участници - принц, световен топ модел, действащ политик, няколко спортисти и цяло семейство.

Сред сигурните участници се смята световният шампион по бокс Детелин Далаклиев. За факта, че ще влезе в Къщата призна и неговият треньор, който обяви, че Далаклиев пропуска световното първенство заради риалитито. Детелин участва и в Dancing Stars, но въпреки демонстрирания хъс стана ясно, че танците не са неговата стихия.

Към тях ще се присъедини и български милионер, забогатял в Австралия и Нова Зеландия. В Къщата нашенецът ще живее в обкръжението на родни знаменитости, а в реалния си живот той често общува със звезди от световна величина като Ръсел Кроу, Кейт Бланшет и Кайли Миноуг. Това е първото издание на VIP Brother България, в което известни личности от чужбина ще бъдат пълноправни участници в шоуто, а не само гост звезди, похвалиха се организаторите.

"В кастинга тази година избягахме от формулата известен заради това, че е известен. Заложихме на успели личности от различни области, които обаче не са преекспонирани. За голяма част от звездите ни това ще е първо участие в риалити формат", коментира водещият на VIP Brother 2013 Ники Кънчев при Гала.

Общо 18 души ще живеят в луксозната къща, като спекулациите ще продължат до последния ден. Спряганата Сашка Васева окончателно е аут, след като започна рубрика при Слави Трифонов. През последната седмица се спекулира и с противника на Бойко Борисов - рапъра Мишо Шамара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
24
 
! Отговори
dan преди 10 години
А някое прасе няма ли да пуснат във ВИП брадър? Все пак трябва да има и едно интелигентно същество!
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Номер 1То и аз така си викам, ама такива тип "клюкарски" шоу-та са доста гледани поне тук в страната без бъдеще България. Погледнете само БТВ по 8 часа турско като дори не правят опити да го спират отгоре на това са лицемери и дават протестите без да кажат дали ДПС им дава без пари сериалите или лично Ердоган се е застъпи, от другата страна са НТВ, те показват по голяма загриженост към зрителя като пускат комарджийски предавания за да могат хората спокойно да си дават парите на вятъра.
9
1
 
6
 
! Отговори
RoxyM преди 10 години
Е, браво! И за това от нашите пари му плащат заплата на този! Да прави простотии в някакво измислено шоу!
8
0
 
8
 
! Отговори
RoxyM преди 10 години
Е, браво! И за това от нашите пари му плащат заплата на този! Да прави простотии в някакво измислено шоу!
7
0
 
9
 
! Отговори
Бем ти випа преди 10 години
Всеки иска да е спортист,артист и след 9-ти комунист.
6
0
 
25
 
! Отговори
Хризантема преди 10 години
А действащият политик ще си пусне ли отпуска докато е в шоуто, защото нямам намерение да плащам заплата на някой , който не е е на работното си място ?
5
1
 
13
 
! Отговори
Ники Пънчев преди 10 години
И разбира се ПАМЕЛА АНДЕРСООООООООООООООООООООООООН!
4
1
 
59
 
! Отговори
аноним преди 10 години
Извънредно просташко предаване, за по-нататъшно опростачване на простаците.Ако това е шоу, ср...л съм Ви на шоуто.
3
2
 
6
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Ще излиза ли?
2
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
бллллюф ще повърна от такива " новини" ...то е всеизвестно че това реалити е бълвоч да е развлекателно -не е ,да е поучително също не е да е смислено -абсурд ....и ми се струва ,че някой в тази телевизия усърдно се опитва да стигне дъното ....а и за толкова години как пък не им омръзна да лансират този пиянгур с боядисана коса ,брада и мустаци Кънчев ...
1
3
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аууууу, че интересно.Ще го пропусна със сигурност. :)